Despre noi

despre-noi

Compania Partizan Security a fost întemeiată ca răspuns la cerințele existente în materie de protecție și pază în cadrul evenimentelor organizate, la nivelul companiilor sau a persoanelor fizice. Înființată în 2006, Partizan Security cunoaște o continuă evoluție din punct de vedere al colaborărilor existente și a soluțiilor de securitate puse la dispoziție.

Echipa Partizan oferă o gamă completă de servicii de securitate fizică și informațională în vestul țării. Paza și protecția obiectivelor se efectuează cu agenți de pază și protecție locală, antrenați pentru desfășurarea activității, experimentați și dotați cu echipament specific.
Suntem flexibili și deschiși cerințelor noi ale clienților nostri; paza și protecția se adaptează obiectivelor specifice activității (de exterior, de interior sau control acces), agenții  sunt echipați în concordanță cu cerințele beneficiarului (ținută civilă sau uniformă).

Activitatea desfășurată este reglementată de Legea nr. 333/2003 M. Of. nr. 525 din 22 iulie 2003. În baza licenței de functionare, Compania Partizan a fost certificată ISO 9001, 14001, 18001 și 27001.

Contactează-ne

Adresă

Telefon/Fax